dilluns, 25 de novembre de 2013

Última setmana per a no eixir de casa

Aquesta setmana l'hem tingut plena d'exàmens, ja que per això ve aquest títol, jo almenys he estat tancat en el meu dormitori sense eixir sols per menjar. I per la part de valencià, ens ha faltat un dia per poder repasar-ho del tot bé per al dia de l'exàmen, però el repàs que hem fet no ha estat gens roi.

DILLUNS: El primer dia com toni va veure que quasi ningù de la clase anava a vindre aquest dimecres, doncs es va donar pressa per a fer les coses que ens faltaven de la fitxa de l'adequació, que era l'exercici 03 que parlava del text sobre el codonyat (que es el dulce de membrillo en castellà) el va fer per a que així tinguerem  tot corregit abans del gran dia. I ell ens va contar una anécdota seva, que quan era xicotet va anar a una petita tenda (com un petit supermercat) per a comprar, i va vore al botiguer parlar valencia amb un client i quan li tocava a ell pagar les seves coses li va parlar en valencià, però el botiguer li va dir que éll no parlava en valencià amb gent que no tenía confiança, i toni el nostres professor es va quedar xafat perque no antenìa a gent d 'eixa manera.

DIMECRES: Aquest dia no vaig anar a classe per la vaga d'alumnes.

DIJOUS: L'últim dia de la setmana era per a fer la prova de l'exàmen que podìa ser molt paregut al del exàmen de veritat, i per a no estar-li preguntant tota l'estona, ens va repartir un xicotet full on pasava les solucion de la prova, i si teníem algun dubte mirar-ho i ja esta.I també ens va dir que l'exàmen del proper dia el farìem en la classe de música que l'han habilitat per a fer controls.

CONCLUSIÓ: Aquesta setmana hem après bastant sobre el que anava a eixir a l'exàmen del proper dia. I aixosi la hem tingut la satmana plena d'exàmens d'altres assignatures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.