diumenge, 24 de novembre de 2013

Última setmana i examen

Arribem a l'última setmana de la primera avaluació, l'han adelantat un mes cossa que ami em pareix molt mala idea, molt poc temps pera ajustar-se al curs i moltes sorpreses en les notes.

El dilluns varem treballar a clase els mapes conceptuals que teniem que fer a cassa, tres companys els varen llegir davant de tots i també varen explicar els punts de la variació llingüistica, despres varem parlar un poquet de la llegua estàndar utilitzan unes fitxes que portaven tres idees principals, tot enfocant-lo a l'examen del proper dilluns.

El dimecres Toni ens va donar una bona noticia, ens llevaba de l'examen el comentari del poema i s'afegien deu preguntes mes de tipus test de lliteratura, tot es va decidir per l'alumnat de clase que varem votar a favor de la proposta mes adecuada, també Toni va llevar dos punts de variació llingüistica per la raó de que no donava temps a explicar-los.

El dijous Toni ens va donar una fitxa que representava un model  d'examen el cual teniem que completar per tal de fernos una idea de com seria l'examen del dilluns proxim, tambe varem estar parlant un poquet de la modalització.

Açi acaba la setmana, no he pogut putjar la copia de la prova del comentari dels poemes que varem fer al principi d'evaluació perque jo la vaig fer mes tard i no la tinc encara corregida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.