dimarts, 26 de novembre de 2013

Un últim esforç

Es l'últim dia de classe abans de l'examen. Aquestos dies tots hem anat molt estressats ja que dia rere dia teníem exàmens, però ens alleuja pensar que tan sols una setmanam més per a ser “lliures”. A més, el dimecres, dia de vaga, ens va vindre bé a molts de nosaltres per agafar un respir, al que es deu al temps, ja que sempre fa la sensaciò que no és prou.

Bé, dillun va ser un dia de repás especialment ens vam centrar en fer y acabar els exercicis del text de l’adequació, el famós “codonyat”, i vam aclarar que el text tenía una estructura narrativa inclús que fora un text argumentatiu, per que introduix diàlegs i al final dóna la seua opinió. També ens va recordar que el punt de “la impersonalitat” de les últims fulls que ens va donar no aniria per a examen.

Dijous vam fer el simulacre d’examen.
L’examen constava de tres preguntes, la primera era d’un text amb cinc preguntes més al voltant de l’adequació. La segona era de omplir els buits del mapa mental sobre els registres i l’ultima pregunta era tota de literatura, de tipus text.
Aquest examen ens a servit per a donar-nos compte del que dominem i del que encara no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.