dilluns, 9 de desembre de 2013

1ª setmana del 2n trimestre
Aquesta ha sigut la primera setmana del segón trimestre. Al llarg de la setmana ens hem dedicat a repasar un poc el que havíem donat en l'avaluació pasada i a informar-nos sobre el que faríem en aquesta.

Dilluns, Toni ens va donar una fitxa on hi havia un text de Joan Fuster anomenat "CARPE DIEM". Les preguntes que teníem que fer estaven relacionades amb el que vam donar en l'avaluació anterior: lanàlisi de l'adequació del text, analitzar les dixis...

Dimecres vam acabar de fer i corregir la fitxa que vam començar el dilluns. Després, Toni ens va informar del que faríem en aquest trimestre, que es el següent:

 1. Hi hauràn dos exàmens previstos:
  • 27 de gener. Exàmen de literatura. L'examen constará d'un apartat tipus test que valdrà fins 1 punt i resumir i caracteritzar un fragment de text en prosa que valdrà 1 punt.
  • 24 de febrer. Exàmen de llengua. Aquest exàmen constarà de 4 punts.
 2. En Nadal hi haurà que llegir les 102 pàgines de textos en prosa de Les veus del temps, i publicar setmanalment una entrada al blog. Això constarà de 2 punts.
 3. Lectura obligatòria:
  • Investigació de l'autor o l'obra.(1 punt)
  • Text creatiu.(1 punt)


Divendres, Toni ens va donar una fitxa on explicava qué era resumir i el que cal tenir en comte a l'hora de resumir. Després vam subratllar les idees principals d'un text, el vam resumir i entregar a Toni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.