diumenge, 15 de desembre de 2013

A una setmana de Nadal

Hem començat una altra setmana del segón trimestre i estem a un pas de Nadal, tan sols a una setmana, però l'important és la setmana passada, així que vaig a exposar el que vam fer els ultims tres dies a les classes de valencià.
Vam començar la setmana anant a la sala d'actes, on Toni ens va explicar que durant la segona avaluació haurem de començar a utilitzar el Wiki. Ens va ensenyar que el Wiki de 1r de Bat ha sigut creat expressament per a nosaltres i ens va ensenyar les coses que teníem que fer-hi i com ho teníem que fer, escriure entrades, sense estropejar les dels altres companys i sense escriure per damunt d'ells.
Els dies següents vam començar amb la literatura de la segona avaluació. El que vam fer va ser que vam llegir els diferents fragments d'uns textos del nostre llibre ''Les veus del temps''. Després Toni ens va donar tres fulles per tal de fer un resum de 48 fragments del llibre, que tindrem que entregar després de Nadal per a guanyar-nos un positiu. El que farem serà llegir el fragment i fer un resúm de 2 ó 3 linies. Açó és molt útil per a estudiar per a l'exàmen de literatura, que tindrà el mateix funcionament que a la primera avaluació, sols que sense les exposicions.
L'últim dia, Toni ens va tornar els nostres resums, en els quals la nota era 7,5 punts si havies posat els punts de més iportancia i 2,5 punts si l'havíes cohesionat bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.