dilluns, 16 de desembre de 2013

Apropant-se al nadal

Aquesta setmana ha sigut la que hem escomençat la literaratura de la segona avaluaciò, i ens a donat els pasos a seguir per a poder saber com anira aquest trimestre, i aixina coneixer tot el que tenim que fer per a que traure bona nota.

Árbol de navidad

DILLUNS: El primer dia de la setmana vam anar al saló d'actes perquè ens poguera explicar com anava el wiki, que va crear Toni per a escriure tot tipus de treballs, per a explicar-nos com creavèm el nostre propi, per a saber utilitzar-lo i lo mes important per a quan tinguerem que escriure en ell, no esborrar lo que havia fet el company anterior i per saber com anava i visualitzar-lo, Toni va triar a un company i li va dir que escriguera per a vore els erros i poder modificar-los perquè així puguerem vore com es fa una bona entrada al wiki. I tambe ens va explicar els cinc errors que cometìem a l'hora descriure al blog, com per exemple el títol s'ha descriure en miniscules ja que tothom ho escrivíem en mayuscules, i més coses.

DIMECRES: Aquest dia es quan vam començar la literatura d'aquesta avaluació, que basicament es llegir els poemes del llibre Les veus del temps i alguna cosa mes que ja ens la dira, i un company de la clase va començar llegint un historia de Ramon Llul que la qual era Exemple de la llebre i el lleó que anava sobre una rabosa que li conta una anecdota a un elefant que volia ser rei, el qual li va pedir que li acaonsellara. I avans de acabar la clase ens va donar temps a llegir un altre que s'anomenava De l'ordenament que el papa Blanquerna féu en sa sort.

DIJOUS: L'últim dia de clase nomes entrar Toni ens va repartir els resums que haviem fet la setmana anterior, i va dir que no van eixir molt bé perqué la majoria de les persones de la clase ens dedicavem a escriure les paraues mes importants sense enllaços, i per aixó va eixir tan malament. Varem continuar llegint el llibre de Les veus del temps i per últim va dedicar la clase a repartir i a explicar els fulls que ens havia donat, que eren tots els 48 poemes que teniem que llegir per a deures de nadal, pero a més tenim que intentar resumir cadascun dels poemes sols en cuatre frases, perquè així ens poguerem recordar del que haviem llegit.

CONCLUSIÓ: Aquesta setmana ha estat bastant bé ja quem començant la literatura de la segona avaluació i que jo almenys estic bastant feliç ja que s'acosta el nadal, les festes i els regals.
US DESITGE UN BON NADAL (amics, amigues i professors) xD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.