dilluns, 9 de desembre de 2013

Començant la segona avaluació

Vuelta al Cole 11Aquesta setmana va ser la primera de la segona avaluació i toni ja ens va dir que les coses del primer trimestres tambe surten per als examens proxims d'aquesta segona avaluació.

DILLUNS: Aquest dia va ser el primer despres de donar-nos les notes del primer trimestre, el mestre ens va repartir la fitxa 05 sobre l'adequació, per a poder repasar lo que havíem donat en el primer trimestre, el títol del text era ''CARPE DIEM'' i anava sobre fer estadístiques sociosológics, varem fer amb toni les dues primeres i les tres últimes les va manar per a que el ferem a casa.

DIMECRES: El dia no es va presentar malament ja que varem corregir el exercicis que ens havia manat el dia anterior que anaven sobre els elements de la modalització, la polifonia i el títol i el tema del text. Per acabar el nostre proffessor ens va repartir un full on explica totes les coses que teniem que fer per a la segona avaluació, abordava coses com: 1. Els examens previstos, 2. El llibre que cal llegir per a nadal i 3. Les notes de lectura obligatòria.

DIJOUS: L'últim dia de la setmana toni ens va repartir un full on posava totes les coses que teniem que aprendre, per a poder escriure bè els resums que ens anava a manar durant tot el segon trimestre o per a l'examen, ens va demanar fer un text, en primer lloc teniem que subratllar les idees principals del text posar-les en comú i sobre aquestes en els últims deu minuts fer aquest resum, on no tenia que sobrepasar les 103 palabres, sino aquest resum no esta adequadament fet, i si haguéssim fet menys millor que millor

CONCLUSIÓ: Aquest segon trimestre es presenta molt fotut ja que toni ens ha dit que no va a ser com el primer, sino que més difícil i les clases amb menys interaccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.