diumenge, 8 de desembre de 2013

Comencem la 2a avaluació

Esta setmana comencem ja un nou trimestre. Enguany ens han avançat el primer perquè així el segon siga més llarg, el pitjor és que abans de les vacacions de nadal estem donant coses noves o inclús en algunes assignatures ja ens posen exàmens.


Dilluns, Toni ens va donar una fulla amb un text de Joan Fuster que es titulava "Carpe Diem" i junts vam fer les dos primeres activitats. Toni va explicar les restants però ens les va demanar per a que les férem a casa.

Dimecres, Corregim entre tots les activitats que faltaven de la fulla que va repartir el dia anterior. I finalment Toni ens va repartir un altre fulla amb les coses que anàvem a fer este segon trimestre amb els exàmens previstos, el llibre de lectura i els treballs que havia que fer com per exemple el de nadal.

Dijous, l'últim dia Toni primer ens va donar un full amb un text i després de llegir-ho havia que agafar les idees principals per a després nosaltres resumir-ho amb un nombre de paraules i entregar-se'l a ell perquè ens posara nota. Una vegada que acabem de resumir el text,quan li anàvem donant el foli el ens donava un altre fulla amb exemples de resums amb errors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.