diumenge, 8 de desembre de 2013

Comencem la segona avaluació

Aquesta setmana hem començat amb la segona avaluació. Dilluns Toni ens va donar un text de Joan Fuster anomenat ''Carpe Diem''. El text tracta sobre la demanda de treball en els camps de la sociologia i l'economia. Al llarg de la classe, mentres llegiem el text vam tractar de trobar les diferents aspectes dins el text, algúns foren:
- Tipus de títol, si és temàtic o remàtic.
- Gènere textual.
- Àmbit d'us.
- Tipus de dixis.
- Variacions lingüístiques.
- Finalitat del text.
- Exemples de polifonia.
EL dia següent va ser un dia molt important i interessant. Primer vam acabar una fitxa de modalització i després Toni ens va informar de les novetats que tindrem a la segona avaluació sobre els nous continguts i exàmens. L'exàmen de literatura serà el 27 de gener i tendrem que estudiar les primeres pàgines del llibre ''Les veus del temps'' que tracten dels autors i les seues obres, A més, tindrem que llegir 102 pàgines d'aquest llibre en lloc de Tirant lo Blanc i publicarem al blog un resúm d'un fragment del llibre.
L'exàmen de llengua serà el dia 23 de febrer i tindrem que analitzar i resumir un text. Per últim tindrem que fer un exàm de lectura en el qual parlarem d'un autor i escriure una entrada al blog imitant l'estil del autor. Però també hi han coses que no canvien, tindrem que fer 10 entrades al portfoli, 8 entrades setmanals i 2 de treballs.
Dijous Vam llegir un text i vam tenir que fer un resúm, en el qual el text tractava de la situació de la dona en el món laboral, al final de la classe, Toni ens va donar una fulla amb dos textos que teníen errades molt comunes, a més d'un altre text amb el resúm ben fet.
Aquesta ha sigut una setmana amb moltes novetats i que encara que ens coste un poquet acostumar-nos ens acabaràn agradant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.