dimarts, 17 de desembre de 2013

El 2013 està acabant

Aquesta setmana ha sigut la que hem començat la literatura de la segona avaluaciò, i se'ns ha donat els passos a seguir per a poder saber com anirà aquest trimestre.

 Dilluns vam anar tots al saló d'actes on Toni ens va explicar el funcionamient del wiki i la manera de pujar treballs, ens va dir que teniem que respectar l'ordre de treballs dels companys ja que en el wiki es poden editar els treballs dels companys i que anarem amb compte encara que els moviments queden guardats.

 Dimecres, aquest dia es quan vam començar la literatura d'aquesta avaluació, que basicament es llegir els poemes del llibre Les veus del temps i alguna cosa mes que ja ens la dira, i un company de la clase va començar llegint un historia de Ramon Llul que la qual era Exemple de la llebre i el lleó que anava sobre una rabosa que li conta una anecdota a un elefant que volia ser rei, el qual li va pedir que li acaonsellara. I avans de acabar la clase ens va donar temps a llegir un altre que s'anomenava De l'ordenament que el papa Blanquerna féu en sa sort.

Dijous ens va repartit els resums corregits que vam fer la setmana pasada sobre dona al món laboral. També ens va repartir una fulla en la qual apareixen uns títols els textos dels quals estan en el llibre dels veus del temps i nosaltres hem de resumir-los en unes quantes oracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.