diumenge, 15 de desembre de 2013

El nadal ja està acíDILLUNS 9
 
Dilluns varem estar al saló d'actes i Toni ens explica com aniria el wiki dels curs. El wiki es una espècie de xarxa social (paregut a un blog), en la qual tindrem que pujar alguns treballs que ens enviarà Toni. Ens va explicar que era paregut al blog de classe i que podríem modificar els nostres textos i els de qui volguérem. Aleshores Toni ens va dir que anàrem amb compte a l'hora d'escriure alguna cosa, ja que podríem esborrar el treball d'algun alumne de classe. De totes formes, ens va comentar que ell controlava les modificacions de cada alumne i que, així, no hi hauria cap problema.
 
 
DIMECRES 11
 
Dimecres vam començar amb la literatura de la segona avaluació. Bàsicament, vam estar llegint algunes histories del llibre Les veus del temps. Vam començar per Ramon Llul i la seua historia Exemple de la llebre i el lleó, (el vaig llegir jo a classe) la qual contava la història d'un elefant que volia ser rei i que és aconsellat per una rabosa que li conta la història d'una llebre molt llesta que per a evitar ser menjada per un lleó, li enganya per a que s'ofegue ell a soles. Per terminar la classe, llegirem el fragment De l'ordenament que el papa Blanquerna féu en sa sort que provenia del Llibre d'Evast i Blanquerna.
 
 
DIJOUS 12
 
Dijous Toni ens va entregar els resums corregits en el qual he tret una nota bastant baixa, ja que no em va donar temps a fer-ho millor. Toni ens va explicar que les notes eren bastant fluixes perquè ens dedicaven a copiar frases però no les enllaçàvem bé. La nota es dividia en:
 
- 7,5 punts si havies posat les idees més importants
- 2,5 punts si estava ben cohesionat.
 
Després vam continuar amb la literatura del llibre Les veus del temps. El primer text que vam llegir era Les cròniques de Jaume I les quals es dividien en Jaume I es ferit per una sageta i  La conquesta de València. Durant la classe vam estar parlant d'ells. El primer contava la història en la qual Jaume I era ferit per una sageta però acabava sobrevivint. El Segon relatava com Jaume I va acabar de conquerir València. Els vam estar tractant a classe i el varem intentar resumir.
Després ens va entregar un full de deures de nadal optatius en el qual hi hauria que escriure un breu resum de dos o tres oracions de cada història de les 48 que hi ha al llibre de Les veus del temps.
 
 
OPINIÓ PERSONAL
 
Aquesta setmana ha estat bastant tranquil·la i ha sigut un poc d'introducció a la segona avaluació. S'ha notat bastant que ja estem quasi en Nadal i pràcticament tota la classe ja està pensant en les festes de final de mes. Per altra part, les lectures m'han paregut molt interessants i m'han agradat molt. També crec que intentaré fer els resums de les fulles que ens ha donat Toni per a intentar pujar un poc la nota.
En canvi, estic un poc decebut per la nota treta al resum ja que se que podia haver-ho fet millor. Ara toca descansar i tornar en gener amb noves energies. BON NADAL A TOTS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.