dilluns, 9 de desembre de 2013

Començament de la 2a avaluació


Qui diria que a principis de desembre ja estaríem en la segona evaluació? A tots ens costarà aplicar-nos a esta nova norma de l'aproximació de la primera avaluació ja que la segona es curta i aixina aprofitem mes el temps.

Dilluns va escomençar la segona evaluació a la classe de valencià on Toni ens va donar una fulla amb un text i unes activitats on el seu títol era "Carpe Diem" (disfrota el moment) on hi havien activitats relacionades amb el que vàrem donar en la primera evaluació: L'ambit d'ús, sistemes de l'adequació, sistemes de comunicació, etc. on vàrem fer les tres primeres activitats i Toni va manar les restants com feina per treballar-ne a casa.

Dimecres varem corregir les activitats que teníem com a feina per a casa on tardàrem en corregir-les ja que alguna gent tená bastants dubtes i Toni amb els seus mètodes va saber aclarar-los i fer que els dubtes desaparegueren. Al final de la classe Toni va donar un full de grandària xicotísima on ficaba que aquesta segona evaluació tindríem molts cambis ja que tindriem que fer 8 diaris setmanals i 2 treballs de comentari, tambe ens va posar ja les dates dels dos exàmens per a no tindre despres emobilcs per les altres assignatures on tenen el mateix criteri un examen tipus test (20 preguntes)+ una fotocòpia de la Cancelleria Reial i l'altre dels factors de l'adequació, variació lingüística, etc.

Dijous Toni ens va donar un foli on teníem que resumir-lo amb connectors i les idees clau on tenia que ocupar amb un màxim de 107 paraules, també ens va donar un foli on teníem que fer un altre resum com a feina per a casa.

Opinió: Aquesta 2ºEvaluació serà més difícil que la primera ja que a poc a poc les coses es van complicant més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.