diumenge, 1 de desembre de 2013

Final de trimestre, notes i plans futurs

Per fi! Ja ha acabat el trimestre i venen les vacances de Nadal... A no, que han adelantat l'avaluació i ara ens queda un mes més abans de les vacances. Bé encara així ja hem acabat la primera temporada d'exàmens i estem amb més tranquilitat. A començament de setmana va ser l'última recta en l'assignatura de Valencià i vam  fer la prova on entrava el contigut de la dixi, l'adequació, etc. Per la meua part tant la prova com la mitja, que he obtingut finalment, han sigut bones.
La prova constava de dues parts: una part tipus test on ens feien preguntes sobre la literatura i una petita part del esquema dels continguts de llengua. D'altra banda, hem tingut un text que deviem analitzar la dixi, l'adequació, els distints marcadors de modalitat, etc. Era un examen prou complet però sense endinsar-se a preguntes massa revolicades que aumentaren la seua dificultat exesivament.
Per altra banda, un dels dies de valencià, en concret el dimecres, vaig tindre o millor dit varem tindre que fer la prova d'avaluació de Matemàtiques tots els estudiants del Bachiller Tecnológic. Per el que he pogut veure a entredes dels companys de Lletres, Toni repartí els examens a la classe i feu distints comentaris sobre el mateix. La meua classe de Valencià eixe dia estigue plagada de polinimis, logaritmes i ecuacions, però cal dir que era una prova prou llarga.
Per finalitzar la setmana, Toni ens digué les mitjanes que teniem aquesta avaluació i alguns comentaris específics a cada nota que deia. Ens comentà que donavem millor impresió que l'altre grup ja que durant tota l'avaluació pareixem en general, despenjats del les classes i després havíem tret bons resultats en comparació. Així hem donat per finalitzat el primer ''combat'' del curs. Toni el dilluns ens mostrarà el plantejament o programari de la segona avaluació. Aquesta tindrà alguns canvis encara sense confirmar com que no deurem llegir-se el Tirant Lo Blanc que ens toca si llegim la prosa de les ''veus del temps'', farem escrits al bloc que ens mane Toni setmanalment descomptant per suposat l'entrada stmanal que duguem tot el trimestre i diferents canvis a l'hora dels continguts donats.
Hem acabat i aquesta es l'última entrada del 1er trimestre. En la meua opinió auqest deure es un poc més agradable que alguns que tenim en determinades assignatures. Encara així setmanes on no hi ha molt de material que exposar es fa un poc molest traure petroli d'on no hi ha.  Açó es ajuda a fer cada vegada millor l'extracció d'idees i el seu consecutiu desenvolupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.