diumenge, 1 de desembre de 2013

Fins l'any que ve, primer trimestre

Per fí, els primers nervis ja han passat, els nervis del primer trimestre. Hem donat una mala imatge que s'intentará canviar el próxim trimestre pero generalment hem superat a l'altre grup, no sé si per molt perquè les notes són baixes. Hem d'esforçar-nos més al segon trimestre.

Dilluns día 25 va ser el día de la veritat, on ja no hi valien proves, era l'examen, constava de unes preguntes de literatura, una part de l'esquema de l'adecuació i preguntes d'un text a anlitzar, a simple vista pereixia un examen prou assequible per a tots pero hi tenia secret, era més dificil del que ens pensabem, supose que hi haurá que estudiar molt més al segón trimestre per a revelar millor el secret de l'examen, les notes varen ser regulars tirant a males peró menysmal que amb els possitius i el blog molta gent s'ha salvat.

Dimecres día 27 varem ser poquets a classe ja que alguns companys de matemátiques hi teníen examen, ens va repartir l'examen y va dir que en la pregunta de la variació ens regalava una desima, ja que dues persones l'havien contestada, savent la nota, molts ja hi traguerem la nota mitja.

Dijous día 28 Toni va repartir els examens als companys de matemátiques i finalment va dir les notes de tots ometent les notes dels companys que no la volíen fer pública, finalment ens va deixar parlar.

Aquest trimestre ha sigut d'adaptació al professor i adequar-se al blog, i, el més important per a mí, eliminar el llibre de text. Molt d'anim per a tots els meus companys, el segon trimestre passará volant com tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.