diumenge, 15 de desembre de 2013

NadalDilluns vam anar al saló d'actes i Toni ens va explicar algunes coses per a fer millor el bloc, com per exemple que la foto es posa al principi o a mitat però mai al final i que mai sens oblide ficar l'etiqueta.També ens va explicar com s'utilitza el wiki, on haurà que de publicar alguns treballs creatius.Un wiki és un lloc web les pàgines del qual poden ser editades per múltiples voluntaris a través del navegador web. Els usuaris poden crear, modificar o esborrar un mateix text que compartixen. Els textos o «páginas wiki» tenen títols únics. Si s'escriu el títol d'una «página wiki» en algun lloc del wiki entre dobles claudàtors ([[...]]) , esta paraula es convertix en un «enlace web» a la pàgina corresponent.
En la següent classe Toni ens va repartir un full amb el títol de cada poema que hem de llegir aquest nadal i un buit baix on hem de resumir cada poema en tres linies.LLegir-los és obligatori però els resums són voluntaris.
Un altre día el vam dedicar a que durant tota la hora Toni explicara literatura i també ens va donar el resum que fèrem la setmana pasada corregit i qui tinga un sis o més te un positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.