dilluns, 16 de desembre de 2013

S'aproxima Nadal


Dilluns 9: Dilluns varem estar al saló d'actes i Toni ens explica com aniria el wiki dels curs. EN aquest wiki es el mateix que el blog en el qual també hi ha que putjar tots els treball que Toni demane, també ens va dir que tinguerem precausió ya que hi podem esborrar algún treball de algu alumne de la classe. 
Dimecres 11: Dimecres vam començar amb la literatura de la segona avaluació. Bàsicament, vam estar llegint algunes histories del llibre ¨Les veus del temps¨. la qual contava la història d'un elefant que volia ser rei i que és aconsellat per una rabosa que li conta la història d'una llebre molt llesta que per a evitar ser menjada per un lleó, li enganya per a que s'ofegue ell a soles.
Dijous 12: Dijous Toni ens va entregar els resums corregits en el qual he tret una nota bastant baixa.  "Les cròniques de Jaume I" les quals es dividien en "Jaume I es ferit per una sageta" i  "La conquesta de València". Durant la classe vam estar parlant d'ells, Després ens va entregar un full de deures de nadal optatius en el qual hi hauria que escriure un breu resum de dos o tres oracions de cada historia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.