dilluns, 16 de desembre de 2013

Nadal

Dilluns vàrem anar al saló d'actes i Toni ens va fer un xicotet tutorial del wiki. El wiki funciona com una xarxa social al qual es poden pujar nous escrits, modificar-los etc., amb l'avantatge de poder observar tot tipus de modificació. 
Aleshores Toni ens va dir que tinguerem precaució a l'hora d'escriure els textos perquè es podia donar la posibilitat de borrar treballs fets abans per altres usuaris.

Dimecres van començar amb una xicoteta introducció de la literatura que eixira en aquest segon trimestre, varem llegir unes histories de Les Veus del temps, començant per Ramon Llul i la seua historia Exemple de la llebre i el lleó.
Per terminar la classe, llegirem un fragment de L'ordenament que el papa Blanquerna féu en sa sort que provenia del Llibre d'Evast i Blanquerna.

Dijous Toni ens va entregar els resums corregits en el qual he tret una nota bastant bona, no va donar temps a molt però vaig poder fer alguna cosa significativa. Toni ens va explicar que les notes eres fluixes per la forma d'enllaçar-ho tot.

Us desitge un molt bon Nadal a tots!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.