diumenge, 15 de desembre de 2013

Nou trimestre amb vacances properes

Una altra setmana en el nou trimestre. Aquesta ens hem dedicat al resum, a llegir textos de la literatura que tindrem per Nadal, etc. Aquesta setmana ha començat en el saló d'actes on Toni ens ha exposat un projecte de classe que tenim que dur enllà. Aquest es el de la Wiki de 1er de Bat. Aquesta destaca perque serà creada íntegrament per nosaltre i tots els continguts que oncloguem serán de l'alumnat. Ens va ensenyar coses básiques com  per exemple escriure entrades, com no interferir en el treball d'altres, etc. També Toni va tratar el tema de estropejar treballs d'altres amb una ferramenta que conté la Wiki. Aquesta permet veure les modificacions que cada participant de la wiki ha inserit en el temps. A més detecta qui ho ha fet i que ha modificat. Aquesta classe del dilluns tampoc fou molt més enllà ja que molta part de la classe( els alumnes de grec) ja controlaven el tema de la Wiki.

Els dies que seguiren Toni volgué abordar un dels temes que donem totes les evaluacions, la literatura. La forma en la que ell ha decidit que conduirem aquest tema es llegint els frgments de prosa de laes veus del temps. La forma d'examinarse d'aquests contintguts serà la mateixa que en la primera part del curs però sense exposició oral. A més si volem guanyarse un positiu deurem entregar després dels Nadals una resum ultrasintétic sobre cada una de les históries que conté el llibre. Aquest resum contindrà entre dos i tres oracions per concentrar el text. Aquesta técnica més que enterarte de el contingut del text ens recorda la historia si previament l'hem llegida(molt útil per a la víspera de la prova trimestral).

Descomptant aquesta activitat nadalenca hem dedicat les dos classes que ens quedaven a llegir textos del libre, resumir alguns d'ells amb aquest tipus de resum i ens ha introduít amb un poc d'historia cada fragment.

Per finalitzar ens va entregar els nostres textos corregits amb els resums. La nota es basava en 7,5 punts era si havies ficat totes les idees i 2,5 punts si les havies conectades correctament. Açó es tot el donat a classe no es molt però tindrà prou importància en el futur de les classes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.