diumenge, 15 de desembre de 2013

S'acosta Nadal

Cada vegada queda menys per a acabar. Dilluns Toni ens va portar al saló d'actes. Allí ens va estar ensenyant el wiki i com s'usava, ja que nosaltres haurem d'utilitzar-lo també. Hem vist el de l'any passat,i ha posat com a exemple el meu perquè tots veren com calia fer-ho. I ja que estàvem ficats en l'ordinador, ens ha dit que quan pugem les entrades hem de posar la foto al principi o al mig no al final i que per exemple els títols mai porten punts ni es posen totalment en majúscula (tampoc es pot escriure en majúscula quan estàs escrivint l'entrada ja que a qui ho llija li pot paréixer que li estàs cridant).

El segon dia, Dimecres, ja pensava que Toni tindria els resums corregits però ens va dir que no havia acabat i que ens ho donaria l'endemà. Comencem amb el llibre de "els veus del temps" i vam llegir un text de Ramon Llul. I finalment vam llegir un tros de "l'ordenament que el papa Blanquerna féu en sa sort".

Per a acabar la setmana, Dijous Toni ens va repartir els resums corregits (era només per a un positiu i jo ho vaig tindre tindre). També ens va repartir una fulla en la qual apareixen uns títols els textos dels quals estan en el llibre dels veus del temps i nosaltres hem de resumir-los en unes quantes oracions,és un treball per a fer en nadal optatiu. I per a acabar continuem amb el llibre llegint "Els cròniques de Jaume I".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.