diumenge, 1 de desembre de 2013

Última entrada del 1r trimestre


Esta setmana m'acomiade del 1er trimestre de Valencià. Per poc he suspés, podria haver fet quelcom per a aprovar però bo ara cal pensar a aprovar el 2n i 3r trimestre, a esforçar-me més en classe participant i estudiant més per als exàmens.

Dilluns, vam fer l'examen de Literatura i de Llengua. Com ja vaig dir en l'última entrada l'examen estava bé. Hi havia algunes preguntes de literatura rebuscades i la llengua el tema de la variació lingüística per a mi és difícil de comprendre.

Dimecres, vam estar pocs en classe perquè els de Matemàtiques se van anar a fer un examen. Els que vam estar en classe, Toni ens va repartir l'examen perquè el vérem i ens el quedàrem;ens va preguntar com ho havíem vist i li vam dir que hi havia alguna pregunta que era més difícil i ell ens va comptar que en la part de llengua havia posat una pregunta que no havíem donat però que era per si algun se'l sabia pujar quelcom de nota.

Dijous, la nostra tutora va entrar a donar-nos els papers per a votar i per a dir-nos que eixíem dos hores abans. Després Toni va donar els exàmens als que no estaven el dia anterior i va dir les mitges a tots i el que va sobrar de temps vam estar parlant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.