dilluns, 16 de desembre de 2013

Una setmana menys

Dilluns: Vam anar al salo d’actes i Toni ens va explicar el funcionament del wiki que usarem.
Toni ens va donar un full amb informació importat d’aquesta segona avaluació. Els exàmens previstos seran el 27 de gener i 24 de febrer. El primer examen és de literatura amb una part tipus text (20 preguntes) del autors i llibre en prosa de l’Edat Mitjana de Les veus del temps més una fotocòpia de la Cancelleria Reial. Per altra banda, a l’examen hi haura dos fracmentes de textos en prosa a tria-ne un per a presentar l’autor, resumir-lo i caracteritzar-lo. 

Dimecres: Aquest dia vam començar amb la part de literatura per aquesta segona avaluació.Vam llegir una de les históries escrites per Ramon Llul(Exemple de la llebre i el lleó) i un fragment De l'ordenament que el papa Blanquerna feuen sa sort.

Dijous: Toni ens a repartit els resums corregits que vam fer la setmana pasada sobre la familia i la feina (he millorat la meua nota en comparació a l'avaluació anterior encara que puc millorar més)

Aleshores, per a nadal caldrà lletgir les 102 pagines en prosa de Les veus del temps, fer-ne el resum d’un dels fragments en sera encomanat, a més d’escriure la síntesi de cadascún dels fragments del llibre. I per descomptat estudiar molt perquè l’examen és al tornar de Nadal (27 de gener).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.