diumenge, 19 de gener de 2014

Creativitat al límit

Aquesta setmana a la classe de valenciá hem començat corregint els comentaris d'altres companys sobre els textos del llibre "Les veus del temps".
Varem vore en general que tenien faltes d'ortografía o falta de expressió i fins i tot un company que no utilizava l'apostrof. 
A banda de tot alló el dimecres i el dijous en classe Toni va repartir un foli on deia quin seria el proxim treball i quan seria el proper examen de literatura. 
El próxim examen serà el 27 de gener i estará format per una part que sera tipus test i per un comentari de un text en prosa, d'altra banda tenim que fer dos treballs de literatura un que en la meua opinió m'agrada molt per la seua originalitat, aquest treball es recrear o millor dit parodiar un fragment de prosa medieval en que tens que aplicar molta imaginació i a més incorporar l'estil de la prosa medieval. 
Per aixó el dijous a classe intentarem el que seria un primer acostament al text que volem crear amb els nostres coneixements i amb les paraules que va anotar Toni. També l'altre treball es fer una investigació sobre un autor i la seua obra medieval. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.