dilluns, 20 de gener de 2014

Una altra setmana més abans de l'examen


Dilluns, Toni ens va donar un full amb tres textos d'alumnes d'aquesta classe, procedents del comentari del 2n text en prosa que vam publicar aquest cap de setmana. El que vam fer va ser corregir totes les errades i barbarismes que hi havia en els textos. Un d'ells ens va cridar l'ateciò, ja que posava malament l'apòstrof. Toni va remarcar i recordar que l'apostrof està en la tecla de la interrogaciò ( ? ' ).

Dimecres vam continuar amb el full, corregint l'ultim text que ens quedava per fer. En el últims minuts de classe Toni va repartir el full on explicava el funcionament de l'examen de literatura, amb un qüestionari de 20 preguntes amb 3 respostes i un comentari de text; del treball d'investigació, de 350 a 400 paraules, que s'haurà de publicar entre el 27 i el 30 de gener; i del treball creatiu amb 300 paraules més o menys, on s'ha de recrear un fragment amb l'estructura, l'estil i el lèxic específic de l'autor triat.

Divendres vam llegir "L'acomiadament de Curial". La finalitat d'allò era redactar un final alternatiu, acostant-se el més possible a l'estil de l'autor i de la història, i després si voliem, podíem publicar-ho en aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.