dimecres, 29 de gener de 2014

Arriba l'examen

L'examen va arrivant poc a poc, i per aixo estem fent comentaris i proves de exam per a prepararlo perfectament. Dilluns d'aquesta setmana Toni ens va repartir un full de comentaris de text d'altres companys l'em començat a revisar; del llibre "Les veus del temps".Hi havia que corregir les faltes o frases que pugueren estar pijor.


També Toni ens va manar y expicar que teniem que fer un trevall creatiu d'un llibre medieval, teniem que inventarnos una historia utilizant les expresions i la gramatica medieval.

En la classe del dimecres vam acabar de corregir el comentari de text que faltava, i després Toni ens va repartir una fotocòpia amb els punts de l'examen i del treball de literatura de prosa medieval i el trevall creatiu que hem de fer.
La part de l'examen consistira en un questionari de 20 preguntes amb 3 respostes a tríar sobre el temari d'autors i les obres en prosa que es troba a la introducció de “Les veus del temps”. I un comentari d'un fragment de text en prosa extret dels 48 procedents del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.