dilluns, 27 de gener de 2014

El dia després de l'exàmen


Estic acostumat a fer l'entrada al blog en Diumenge però com que no sabia si es tenia que fer o no, no la vaig fer i al final si que havia que fer-la, així que vaig a resumir el que vam fer la setmana pasada.
Dilluns pasat ens van ser descoberts els treballs que teniem que fer per a aquesta segona avaluació, l'un era un treball creatiu, molt interessant en el que tindrem que elegir un autor d'entre el llibre de ''Les veus del temps'' que hagem treballat i reproduir un fragment del llibre per a tractar d'imitar el seu llenguatge.
El segón treball consistirà en fer una petita investigació de l'autor que hem triat per a fer el treball creatiu, llegir uns textos d'ell i de la seua obra. Els textos es troben al portfoli, a la part de Google Drive.
Durant els dos dies següents vam continuar amb la materia normal, practicant els registres sobre uns textes i repasant per a l'exàmen.
Però el més important ha sigut hui, l'exàmen de literatura. Toni ens ha posat un exàmen en el que ja sabiem el que aniria: 20 preguntes de deu autors en el que tindriem que estudiar-los a les 17 pàgines d'introducció a ''Les veus del temps'' i després tindriem que fer un breu comentari de text amb un mínim de 270 paraules a elegir un dels dos textos, un era el fragment '' Com educar els jóvens ganduls'' de Francesc Eiximenis, fragment del llibre ''Lo crestià'' o elegir l'altre que era un fragment de ''Tirant lo Blanc'' de Joanot Martorell.
Desprès de l'exàmen de literatura vam a tenir que anar preparant-nos per al següent exàmen, el de Llengua el dia 24 de Febrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.