dilluns, 20 de gener de 2014

Ens preparem ja per a l'examenDilluns Toni ens va donar un foli amb 3 comentaris de 3 companys per a llegir-los en veu alta i corregir les faltes que tenien, errors ortogràfics, coses que sobraven o faltaven... Toni va anar per orde de llista i cadascú havíem de llegir un tros del fragment i corregir les errades, després ens coment que calia fer una sèrie de treballs de literatura per aquest trimestre apart de l’examen però que ja ens ho explicaria molt millor.

Dimecres acabàrem de corregir el foli dels comentaris dels 3 companys, després d'acabar de llegir i corregir els comentaris ens ha donat un altre foli on ens explicava tot això de l'examen final d'aquest trimestre, en l'examen cal respondre un qüestionari de 20 preguntes i un comentari d'un fragment en prosa. També hem de fer un treball d'investigació sobre un llibre medieval, Toni pujarà uns enllaços al blog perquè puguem ficar-nos ací i poder traure informació per a fer el treball, també hem de fer una paròdia d'un fragment de prosa medieval on hem de canviar el conflicte, canviar la conclusió...

Divendres hem acabat llegint un fragment del llibre de lectura "Les veus del Temps" que es deia "L'acomiadament de Curial" i després de llegir-lo en veu alta hem hagut de comentar-lo.

Torne a escriure al blog després d'un temps perquè no havia pogut entrar per problemes amb el compte de gmail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.