dimarts, 28 de gener de 2014

Hui tocava examen

Aquesta setmana se m'ha fet un poc vesprada per a fer l'entrada. Ha sigut una setmana curta ja que només hem donat classe dos dies. De pas conte que hui hem tingut l'examen de literatura que tractava primer d'unes preguntes de tipo test i després havia que comentar un fragment. Per al meu l'examen ha sigut normal, ni fàcil ni difícil, encara que crec que amb el comentari m'he fet un poc de va embolicar..ja veurem que nota tinc.

San Vicent Màrtir

Com bé he dit abans que vam tindre un dia menys de classe,perquè Dimecres vam ser les festes de San Vicent Màrtir i per això eren festes en tota València.

Dilluns, Toni ens va repartir una fulla de la coherència per a practicar entretots i vam vore el primer text anomenat "Les hores mortes" i Dijous vam acabar de fer el segon exercici anomenat "En pantalla" i vam comparar les dos. També ens va resoldre dubtes per a l'examen i ens va tornar a repetir el que entrava. Finalment ens vam posar per parelles o trios i havíem de triar una pel·lícula perquè encara que fora la mateixa sense mirar el company fer un fragment per a així llegir-ho i veure si entre nosaltres havíem coincidit o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.