divendres, 31 de gener de 2014

La deshonra de les robes: Sant Vicent Ferrer

La verge Maria estaria amb el crit posat al cel i mai millor dit perquè les dones d’ara porten aquesta roba tan curta que quasi es poden veure els seus genolls i la porten per a anar a tots els llocs. Passegen pel carrer amb faldes que es podrien confondre amb un drap per a netejar i no parle que estiguen brutes sinó que parle de la seva grandària. L’altre dia em vaig trobar a la meua veïna i parlant d’aquest tema em va dir ”oh! no sé que està passant a aquest món, Déu ens guarde que la meua filla porte aquesta roba tan moderna”. I jo li vaig dir “hi ha que dir-li a les jóvens, filles meues, guardeu-vos-en, perquè és necessari seguir els passos de la verge maria què sempre es tapava i anava amb molt d’atenció”

Ara bé, vosaltres cristianes per davant de tot heu de comportar-vos-en perquè Déu ús a donat el vostre cos per a tindre fills i poder alimentar-los, però no ús o a donat per a ensenyar-los a tots els hòmens perquè açò és de putanes. Jesús ens a donat aquest cos per això i per poder guardar l’ànima que és el més bonic d’una persona.

Com li va dir a la meua veïna “les santes es diuen santes per dues raons: la primera, perquè fan miracles i el seu cor és pur, i la segona, perquè es respecten a si mateixes i no es consideren cossos sinó que són ànimes belles que volen guardar-sen”.

Per axó, la voluntat de Déu és que cadascú conserve el seu cor pur i no es presten a mirades d’homes i dones ja que açò embruta l’anima i el cor. D’aquesta manera, recomane fer com la verge Maria i sobretot portar robes àmplies, llargues i on ningú puga emprar la seva imaginació amb nosaltres. Ara, resarem vint avé Maria pel cor de totes aquestes dones.


Sant Vicent Ferrer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.