dilluns, 27 de gener de 2014

la prova literaria del segon trimestre

Aunque ja siga dilluns i hem passat la prova literaria que contava amb 20 preguntes  amb 3 respostes a tria sobre el temari d'autors i  una segona part on era fer un comentari d'un fragment de text en prosa.
Aquesta setmana no em fet molt en la classe de valencià ja que practicavem els comentaris de text i també perque dimecres era festa.
El dilluns varem vore les errades mes comuns que es pot tindre en els comentaris de text per a que no les cometirem en el comentari de text. Dimecres va ser festa i no vam poder fer classe de valencià i per acabar la setmana el dijous Toni ens va donar una fulla on hi havien dos textos, els quals un era una crítica i l'altre era un resum d'una pel·lícula , com per a finalitzar la classe de valencià Toni va proposar fer un exercici on constava per parelles o trios agafar una pel·lícula i fer-hi un breu resum.
Aunque siga dilluns i ja hem passat la prova repeteix que constava de dos parts: la primera part era un qüestionari de 20 preguntes amb 3 respostes a triar sobre els autors i les obres en prosa que apareixien a la introducció de Les veus del temps. La segona part constava a fer un comentari d'un fragment literari ja siga de prosa moral o religiosa i l'altre de prosa narrativa i les cròniques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.