diumenge, 26 de gener de 2014

La vespra de la prova de Lite

Com a premisa, no sé si hui feia falta escriure l'entrada normal del blog. Com que havíem de redactar el treball d'investigació i el treball creatiu no ho sé, però encara així ho faig per si de cas.
Aquesta setmana, com he dit abans, ha sigut per a assabentar-nos de les diverses activitats o treballs que havíem de fer per a l'assignatura. Un dells és, des del meu punt de vista, molt interessant. Aquest és el treball creatiu. Aquest treball es basa en reproduir un fragment d'un dels llibres de ''Les veus del temps''. Aquest ha d'estar escrit com si l'haguera escrit l'autor. La seua funció és que desgranem tot el que ens puga ser útil dels textos d'aquest autor (paraules, expressions, idees...) per reproduir-lo amb major fidelitat.

L'altre treball és d'investigació. Sobre l'autor que hem escollit per fer el treball creatiu, hem de fer una petita introducció sobre aquest autor i la seua obra. Com a fonts d'informació, Toni preparà una sèrie de textos que ens serien útils per poder fer el treball. 

I, per descomptat, tenim l'examen de Literatura, en el qual em d'abocar tots els coneixements que sabem. L'examen consta de dues parts:
 • 1a part: Qüestionari de 20 preguntes sobre prosa medieval i autors. Aquest la máxima dificultat que presenta és la matéria que cal estudiar, dificultats técniques, cap ni una.
 • 2a part: Comentari de text. Aquest seran dos textos (l'un de prosa moral i l'altre de cavalleria) on n'haurem d'escollir un per fer les distintes parts del comentari:
  • Presentar l'autor i les característiques bàsiques del llibre
  • Resum del fragment
  • Estil i llengua del text
  • Possibles destinataris de l'època 
  • Conclusions
Finalment, hem treballat el tema de la coherèrencia. En compte d'estudiar teoria, hem treballat sobre un text anomenat ''Les hores mortes''. Aquest tractava sobre com la societat anglesa havia perdut els bons hàbits lingüistics i parlaven d'una manera molt pobra.

Açò és tot el que hem fet aquesta setmana i ara deixe d'escriure, que cal estudiar Literatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.