dijous, 30 de gener de 2014

Llibre de l'orde de cavalleria

El cavaller es va alçar de bon matí, com de costum , i va observar el que seria el seu camp de batalla, un gran prat amb l'herba fresca relluint amb la humitat de la nit anterior, tot açò banyat amb la llum del sol. El valerós cavaller va abandonar aquella majestuosa imatge i va decidir tornar al campament per a despertar els altres cavallers que encara hi estaven dormint. En tornar al campament va dir en veu alta :
-Amunt tot el món, hui hem de guanyar una gran batalla.
Els altres cavallers es varen despertar i començaren a preparar-se ja que el enemic hi era prop. El nostre cavaller com hi era la primera vegada que comandava a tantes legions es sentia intranquil , però açó se li va passar quan va vore al enemic i es va encomanar a la seua amada. Tot seguit amb el pit cremant per els sentiments de fúria que en tenia contra l'enemic va decidir atacar a les tropes enemigues baix el crit de:
-Per l'honor i la gloria d'Anglaterra.
Amb aquest crit va començar el que seria una de les batalles mes grans de tots els temps. Varen caure molts aliats peró gracies a la valentia i el bon comandament del nostre cavaller la batalla va ser guanyada per els cavallers d'Anglaterra. El cavaller i les seues tropes després de tan dura batalla varen tornar a casa amb l'alegria de haver-hi vençut però amb la tristor de haver perdut a milers de cavallers i amics. El nostre cavaller al arribar al castell i trobar-se amb el  rei que el custodiava li va dir amb fúria:
-Ja estas content? Ja tens el que volies em derrotat el imperi sud.
El rei amb una sonriure covard va dir:
-Que pasa no ets content?
-Clar que no.
-Però has guanyat la batalla hi has obtingut el honor que aço suposa.
-No vull el honor a aquest preu. Va dir el cavaller furiós.
-No veus que han mort milers de persones per una causa injusta?
El rei no va dir res. I el cavaller va tirar el emblema que portava a la seua vestimenta , li va dir al rei que no tornaria a ser cavaller i es va anar per la porta mentre la lluor del sol no deixava al rei vore res mes que la silueta del cavaller que en dies passats li havia servit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.