dilluns, 20 de gener de 2014

Planificació, per favor

Aquesta és la primera setmana desprès de Nadal que fem una entrada sobre la setmana al blog ja que la resta d'entrades són exercicis que hem fet a classe.

Dilluns, Toni ens va donar un full amb tres comentaris d'alguns companys que tenien alguns errors. Els vam llegir entre tots a classe, i vam anar corregint els errors.

Dimecres, acabarem de corregir un dels comentaris que ens quedá per acabar el dilluns. Després, Toni ens va donar un altre full amb la programació d'examens i treballs (mès o menys) d'aquesta segona avaluació. En aquest full s'explica de que parts constará l'examen, que valdrá dos punts de l'avaluació; com i de que s'haurá de fer el treball d'investigació, que valdrá un punt de l'avaluació; i com s'haurá de fer i que s'haurá de tenir en compte al treball creatiu, que valdrá un altre punt de l'avaluació.
Aquesta idea de donar-nos un full amb tota aquesta informació em pareix d'allò mès be, ja que així ho tenim tot mès clar i organitzat, i tenim temps per organitzar-nos be. Crec que els professors d'altres matèries haurien de tenir en compte aquesta iniciativa per part dels professors de valencià.

Dijous, he de dir que no vaig fer molt de cas a la classe, ja que estava malalta. Llegirem "Les veus del temps", i com a práctica per al treball creatiu, Toni ens va proposar que inventarem la continuació o parodiarem un fragment del "Curial e Guelfa", concretament de L'acomiadament de Curial.
Açó ha sigut tot el que hem fet aquesta setmana, tornarem la próxima amb mès coses. Fins desprès, companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.