diumenge, 19 de gener de 2014

Preparació de l'examen.

Varem començar la setmana Dilluns,quan Toni va repartir els comentaris de text que haviem pujat de 3 companys amb errades.L'exercici consisteia en tornar a llegir-los per a donar-nos compte de les errades que teniem a l'hora de redactar,errades gramaticals,a l'hora d'estructurar els textos...cadascun llegía una part i comentava si es adonava de les errades.Després explicá el professor el treball de literatura que teniem que fer aquest trimestre.

Dimecres acabarem de corregir la fulla que donà el dilluns i després,ens donà una fulla explicant clarament l'examen final d'aquest trimestre tot molt detallat,que consistirà en un qüestionari de 20 preguntes i un comentari de un fragment en prosa,com el que em fet anteriorment.
Altra part a avaluar serà un treball d'investigació sobre un llibre medieval,on podem buscar l'informació al blog on el professor pujarà uns enllaços.
I l'últim treball serà una parodia d'un fragment en prosa medieval,on es tracta d'elegir un poema i possar-te en la pell de l'autor i planificar un altra situaciò narrativa,amb un altre conflicte,un altra conclusiò...aquestos seràn els treballs del trimestre.

Per a acabar,divendres vam llegir el fragment de "Les veus del temps" de "L'acomiadament de Curial" on després de llegir-lo el comentarem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.