diumenge, 19 de gener de 2014

Primer comentari setmanal de l'any


S'ha acabat la festa, aquesta setmana ja ha sigut normal, toca acostumar-se una altra volta als comentaris setmanals. Aquesta setmana nosaltres decidirem, o continuar amb el final de la historia de Curial e Guelfa o fer el cometari setmanal. Alguns exposaren alguns inicis iToni va dir que els acabarem a casa.

Dilluns día 13 en entrar a classe Toni ens va repartir a cadascun un full on hi havia comentaris amb errors dels companys, hi havien dos amb els errors detectats i nossaltres assoles teniem que dir quin era l'error i un altre oer darrere molt ben redactat on els pocs erros que hi havíen els teniem que localitzar nosaltres mateixos amb ajuda de Toni.

Dimecres dia 15 vam acabar de corregir el comentari de darrere ja que no ens va donar temps Dilluns, després Toni ens va repartir un full on ficava una explicació de l'examen, un treball d'investigació i un treball creatiu, allí el  varem llegir i aclararem els dubptes.

Dijous día 16 ens varem passar tota la classe parlant i llegint un fragment de Curial e Guelfa, el va llegir Toni alt i clar i ens va dir que inventarem l'acomiadament del cavaller, que com he dit abans els exposarem alguns i els acabarem a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.