dilluns, 20 de gener de 2014

Primera setmana de l'any amb el bloc

Aquesta setmana ha estat bastant entretinguda ja que teníem que acabar els comentaris per a que Toni ens poguera possar la nota i donar-la la mateixa setmana, i ens ha explicat tot el que tenim que fer per a l'examen i els treballs d'aquesta avaluació.

DILLUNS: Aquest dia Toni va començar repartint uns full on havíem de llegir els comentaris i corregir-los en veu alta, per així adonar-nos de les faltes freqüents que cometem i corregir-les entre tota la classe, sols ens va donar temps a fer el dos primers on estaven subratllades les faltes, però l'ùltim era el comentari que millor estava i havíem de buscar-hi el errrors perquè Toni no els havía subratllat i ja que era bastant difícil el mestre ens va ajudar a trobar-les i corregir-les.

DIMECRES: Aques dia abans de fer altra cosa, vàrem continuar amb l'últim comentari el vam acabar, va costar un poquet d'esforços ja que era bastant difícil però amb ajuda del nostre professor es pot fer de tot. Abans de que acabara la clase ens va repartir un full on posava tots els pasos que teníem que seguir per a guanyarnos els quatre punts d'aquesta avaluació, en primer lloc teníem que fer un examen en el qual ens teníem que estudiar els autors de 17 pàgines del llibre Les veus del temps i despres un comentari d'un fragment de text en prosa, desprès un traball d'investigació d'un llibre mediaval i per acabar un treball creatiu que té que anar  d'una paròdi d'un fragment de prosa mediaval (aço es lo mes difícil que tenim que fer). I ens va dir que el próxim dia ens donaría les notes dels comentaris.

DIJOUS: Toni, només entrar a classe no tenía ganes de fer res, però com que és un gran mestre, va traure la seua força de voluntant. I per acabar la setmana ens va donar les notes dels comentaris que havíem fet (que sols els vam fer deu persones de la classe) i per últim vam estar tota la classe llegint un fragment de Curial e Guelfa, el va llegir Toni primer per tal que poguérem comprendre'l tota la classe i al final ens va proposar que ens inventàrem un acomiadament de Curial a Guelfa, i els mès valents els vàren exposar en els darrers minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.