dilluns, 27 de gener de 2014

Setmana de preparació de l'examen i començament de la coherència

 coherencia.jpg
DILLUNS 20
 
Dilluns varem parlar sobre l'examen que teníem el dilluns de la següent setmana (hui). Toni ens explica que el examen tindria 20 preguntes sobre les 17 pàgines d'autors i obres de la introducció del llibre de lectura "Les veus del temps". Però no era assoles això, en el segon exercici hi teníem que fer un comentari de text sobre algun dels textos que havíem treballat, elegint entre literatura narrativa i literatura moral o religiosa. Toni va dir quins autors entraven i vam prosseguir la classe. A continuació, començarem amb la coherència. Toni ens va donar una fitxa per a treballar amb textos i el dilluns treballarem el primer fragment: "Les hores mortes".
 
 
DIJOUS 23
 
Dijous varem continuar amb la coherència. Però aquesta vegada treballarem l'exercici 2 que contenia dos textos que parlaven del mateix (la pel·lícula Jackie Brown) però eren de diferent estructura i contaven les coses de diferent manera. El primer text era complet i amb moltes dades mentre que el segon era pobre i amb falta d'informació. A continuació, vam fer l'exercici 3 en el qual ens teníem que posar per parelles, després, cada parella hi tenia que elegir una pel·lícula i fer un argument per separat. Finalment, hi comprovaríem el resultat per a vore les diferències.
 
 
OPINIÓ PERSONAL
 
Aquesta setmana ha estat bastant interessant i entretinguda. La introducció a la coherència ha sigut relaxada (normal per a començar) però hem aprés molt. L'exercici de les pel·lícules hem va aparèixer molt divertit i lúdic, tot i això, va ser difícil elegir una.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.