dilluns, 20 de gener de 2014

Setmana del 13 al 16 de gener

Dilluns 13: Toni ens va repartir un full amb 3 comentaris que tenien errades. En 2 dels comentaris les errades estaven senyalades i en l’altre aviem de vuscar i comentar nosaltres les errades 

Dimecres 15: Vam terminar de correchir un del textos que no ens va donar temps a fer dilluns. Toni ens ha explicat com s’ha de fer el treball d’investigació de uns dels autors del poemes del llibre les “veus del temps”. Tenim com a termini fins el 31 de gener. 
En el treball hem de posarnos a la pell de l’escriptor i escriure una nova versió continuant la seva obra. La nostra redacció que tindra entre 350 y 400 paraules a de tenir els següents apartats: una presentació del llibre i de l'autor, si en té;caracterització de l'època en què es publicà; pretensions de l'autor en publicar l'obra i descripció del destinatari model; l'estil de prosa literària que presenta i de llengua usada, característiques.

Dijous 16: Vam estar llegint del llibre "Els veus del temps" el fragment " L'acomiadament de Curial”. Primer, el va llegir Toni i despres amb els apunts de la pissarra vam llegir-lo altra vegada nosaltres.

Ens hem de posar les piles per a poder fer a temps tots el treballs pendents sense oblidar-nos del examen del dia 27 d’aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.