diumenge, 19 de gener de 2014

Tornem a treballar fort

Aquesta setmana ens hem donat amb que en breus serà l'examen de valencià, en compte de a final de l'avaluació, cosa que ens posa nerviosos. 
El dilluns vam estar corregint uns textos d'altres comentaris d'alumnes amb prou fallades comunes per a donar-nos compte de com ho teníem de fer nosaltres. Un de les fallades més comunes era ''m'agradat''. Després vam estar una estona xarrant sobre com seria l'examen i que hauríem de fer un treball d'investigació amb data màxima per al 31 de gener.

El dimecres continuem corregint les fallades dels cometarios i al final, Toni ens va entregar un foli amb les parts més importants de l'examen i el comentari que haurem de fer sobre el llibre i la resta de. 

El dijous la classe es va basar en la lectura del llibre 'Les veus del temps.' A partir d'esta setmana les coses es van a començar a complicar, ja que tenim més coses pendents i treballs que fer, fins fa poc ens havíem estat relaxant i ara toca tornar a treballar de valent i agafar una bona rutina d'esforç per a pujar les notes un poc més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.