dijous, 30 de gener de 2014

Treball creatiu: Una mala jugada

D´aquesta manera el rei es va tranquil·litzar i es va asseure, encara que la rabosa continuava amb un somriure malèfic a la boca.
En eixe moment, l´àguila, que encara pareixia nerviosa pels crits del bou, va començar a contar la història d' un cérvol i una rabosa de la manera següent: 

Una vesprada d´estiu molt calorosa una rabosa caminava pel bosc amb la finalitat de trobar un poc d'aigua per a beure.Després de caminar durant un parell d' hores la rabosa va trobar un pou, s'hi va acostar per a beure aigua i va tindre tan mala fortuna que a causa d´un mareig per la calor va caure dins.
Quan va despertar es va veure perduda i estava molt nerviosa perquè no sabia com eixir-ne. De sobte va veure com un cérvol s´acostava al pou i la rabosa, utilitzant el seu enginy, li va aconsellar que baixara a beure aigua perquè estava molt fresca i era molt bona.
El cérvol sense pensar-ho molt es va deixar convéncer fàcilment i d´un bot va baixar.
Després que el cérvol descansara i recuperara forces li va preguntar a la rabosa com es podia eixir del pou. Ella, amb molta intel.ligència  li va contestar que era molt fàcil i que primer eixiria ella per a demostrar-ho.
El cérvol li va fer cas i la rabosa, aprofitant-se de les banyes del cérvol, va pujar i va aconseguir eixir del pou.
Una vegada que ja estava dalt, el cérvol li va demanar ajuda per a eixir ell també.La rabosa amb molta malicia li va dir que si haguera sigut més llest no hauria baixat al pou sense saber-ne eixir.
I així va finalitzar aquesta acció injusta que la rabosa li va fer al cérvol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.