dilluns, 17 de febrer de 2014

Coherència...

Dilluns 10: Toni ens va donar les notes que aviem obtingut del treball d’investigació i del treball creatiu. Meua nota va ser bona com també la nota de la resta de la classe. Per altra banda, vam comentar la possibilitat de fer un concurs. Nosaltres seríem el que comentaren els treballs dels companys, donant la nostra opinió del que ens pareix el text.

Dimecres 12: Vam veure la fitxa 4 de la coherència i l’estructura del tema. Ens va explicar els diferents tipus de text que són: narratiu, descriptiu, expositiu, argumentatiu, instructiu i conversacional. A més, vam veure les diferents parts en la que s’organitzen, el tipus d’estructura que tenen i les característiques del text. Després, vam fer l’exercici 1 al qual vam veure que la primera part era de tipus narrativa i descriptiva mentre que la segona és de tipus conversacional.

Dijous 12+1: Vam continuar amb els exercicis per a identificar el tipus de text amb l’objectiu de practicar més. També ens va donar la fitxa 5 en la qual hi ha molts exercicis per a practicar l’estructura del text expositiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.