dimarts, 18 de febrer de 2014

Una setmana més

Dilluns, Toni va dir les notes que vam tenir en els diferents treballs que vam haver de fer i després Toni va explicar les seqüències textuals i les vam practicar un poc.


Dimecres Toni va repartir la fitxa 4 d’aquest trimestre, de la coherencia i l’estructura del tema. On explicava el tipus de text ( narratiu, descriptiu, expositiu, argumentatiu, instructiu i conversacional ) amb la seua organitzaciò  segons el tipus de text, la seua estructura i les seues característiques. També vam analitzar el text 1 de la nova fitxa, de la qual era de tipus narrativa-descriptiva en la primera part (verbs imperatius  i en imperfect), i conversacional en la segona (verbs en present). Amb temes derivats i constants.

el dijous Toni va repartir els últims fulls que faltaven de la teoria , va repartir uns fulls sobre la coherencia i els distints tipus de text i les seues caracteristiques. Finalment varem practicar un poc el que hi haviem apres amb un exercicis que ens va proposar Toni en la cara de darrere del foli de teoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.