diumenge, 16 de febrer de 2014

Ja està ací la setmana desitjada per tots el companys!Ja está ací la setmana agoniossa d'exàmens, nits de flexos i dormides a classe mentre fas l'examen- Aquesta setmana hem fet alguns exàmens, però encara queda la pitjor setmana, que es la setmana que ve, tenint 5 examen així que hi haurem d'estudiar, com tots, l'examen de valencà també s'apropa i cal anar estudiant.

Dilluns día 10 vam començar la classe amb notes dels treballs de investigació y els creatius que hi varem tenir que publicar al blog, per finalitzar la classe varem vore un poc les característiques  de les seqüencies textuals.

Dimecres día 12 amb Toni varem començar a practicar aquestes seqüencies de les que ens havía explicat, fent com a prova un text i anvem "desfent-lo" fins traure els tema i el rema, va dir que ho intentàrem també a casa.

Dijous día 13 Toni ens va donar l'ultima fulla com a dossier ons h havien una serie d'activitats per a fer que poc a poc farem per a practicar de cara a l'examen, començarem amb alguns textos de l'altra fulla y va concloure la classe.

Com he dit al titol, ja esta ací la setmna desitjada, molta sort per a tots els companys, esperem que passe rápid i no isca ningú malparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.