dilluns, 24 de febrer de 2014

Ja estem en Falles!

Aquesta  setmana ha sigut espantosa, ha estat plena d'exàmens ja que s'acosten les avaluacions,en les classes de valencià no hem prestat molta atenció ja que hem estat repassant altres assignatures perquè teníem molts exàmens,la matèria es comença a acumular però tot esforç té la seua recompensa i mes val estudiar ara que no estar a l'estiu rodejat de llibres.
 La setmana ha sigut molt curta respecte a les classes de valencià ja que molts companys estaven fent la prova d'angles el A 2 pero  principlamente ha estat caracterizada per l'excursió de Dimecres ja que vam visitar la universitat.Podies anar a la universitat de Tarongers , a la de Blasco Ibañez i finalment a la de Burjassot,en el meu  cas vaig anar a la de Tarongers ja que m'agradaria fer magisteri.
També ha sigut una setmana que volíem que s'acabara ràpidament ja que començaven els actes fallers la celebració d'una "despertà" pels carrers de la ciutat, el tir de la primera "mascletà" en la plaça de l'Ajuntament i, especialment, la celebració de la "Crida" els quals marquen l'inici oficial per a les Falles de 2014, els dies grans arribaran d'ací a tres setmanes.
Dilluns Toni va repartir un full per a repassar les estructures de les  seqüencies textuals,les vam fer en classe tots junts,encara que també va repartir un full amb les respostes claus perquè poguérem veure com es feia l'exercici i poder practicar-ho a casa.
Per a finalitzar la semana,Dijous treballarem la coherència i varem fer un exercici aplicant el que hi haviem apres fins ara.
-Molta sort a tots per a les ultimes setmanes,les Falles estan molt prop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.