dilluns, 17 de febrer de 2014

Preparant-se per al final de l'avaluació


DILLUNS 10

Dilluns, Toni ens va dir les notes dels treballs que havíem fet al blog. Toni ens va anar donant les notes i ens comentà aspectes que havíem de millorar. Generalment van eixir bé, per això, Toni ens va dir que hi faria un xicotet concurs al blog per vore quin era el millor de tots els treballs creatius. Després, Toni ens va dir que ja pensaria un premi per al guanyador, com per exemple el llibre de text de la tercera avaluació (Maria Rosa d'Àngel Guimerà). A més, vam començar amb l'estructura del tema i els diferents tipus de text. 

DIMECRES 12

Dimecres vam profunditzar més en les seqüències textuals. Amb les fitxes que Toni ens va donar, vam poder veure que hi havia diferents tipus de text amb les seues estructures:

- Narratiu: lineal, circular, encadenada, fragmentària, accions paral·leles, salt enrere i salt en avant.
- Descriptiu: de més general a més concret, de dalt a baix, d'esquerra a dreta, de davant cap arrere, de fora cap a dins, etc.
-Expositiu: pregunta/resposta, problema/solució, causa/conseqüència, comparació, seqüència, classificació i descripció o definició.
-Argumentatiu: inductiva, deductiva, enquadrada, paral·lela, dialèctica, successiva i cercles concèntrics.
- Instructiu: amb criteris lògics, amb criteris temporals.
- Conversacional: pregunta/resposta, exposició/valoració i altres tipus de text amb diferents estils. 
Després de mirar la teoria, vam fer els tres exercicis següents combinant la teoria de les seqüències textuals amb la de les progressions temàtiques. 

DIJOUS 13

Dijous vam continuar amb els exercicis i Toni ens va donar unes fitxes sobre l'estructura del tema per a tractar-les a la següent classe.

OPINIÓ PERSONAL

Aquesta setmana ha estat tranquil·la i amb moltes bones notícies. Cal dir que estic molt content amb les notes dels treballs del blog (0,9 els dos treballs) però m'agradaria saber quina cosa és la que he fallat. Espere que la següent setmana siga igual però no ho crec ja que l'examen s'apropa cada vegada més.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.