diumenge, 9 de febrer de 2014

S'acosten les Falles

Per a començar la setmana Toni ens va donar un text que s'anomena "La crema" i si ja eren prou les ganes que tenim de Falles amb eixe text les ganes es van multiplicar. Calia llegir el text i fer les activitats.

Allò que més destaque d'aquesta setmana és la progressiò temàtica que pot ser de tres formes:

Desenvolupament lineal: Aquest es basa en un tema conegut, T1, es fa un comentari sobre ell, R1, i aquest pasa a ser inmediatament un tema conegut, T2, sobre el que es fa un comentari, R2 i així succesivament fins a la fi. Aquest desenvolupament es propi de procediments com per exemple el cicle de l'aigua.

Desenvolupament constant: Aquest es basa en un tema, T1, sobre el que durant tot el text es van fent comentaris d'ell, R1 R2 R3. Aquest es molt utilitzat per a descriure llocs, persones, coses, etc.
Desenvolupament derivat: Aquest es basa en un hipertema, T1, sobre el que es desenvolupen temes derivats, T1 T2 T3 i sobre aquestos es fan comentaris, R1 R2 R3. Aquest es més complex i té una vesatilitat molt bona en qualsevol tipus d'idees.

Desenvolupament complex: Aquest es una mescla de tots els anteriors. Donat que els textos no son totalment purs i sempre es vol evitar la monotonía, els textos busquen alternar els distints desenvolupaments per variar.

Demà Toni ens donarà més notes de treballs que hem fet així és que, bona sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.