diumenge, 23 de febrer de 2014

SETMANA FANTASMA
DILLUNS 17Dilluns no vaig tindre classe de valencià perquè estava fent l'examen A2 d'anglés al saló d'actes. L'examen va durar hora i mitja i no vaig arribar a fer ni un segon de valencià.  De totes maneres, pel que m'han dit alguns companys, la classe va fer alguns exercicis de la fitxta 5 de la coherència.DIMECRES 19

Dimecres no vam tenir classe perquè ens ararem d'excursió a la universitat. Depenent del grau del qual volies informar-te'n anaves a Burjassot, Blasco Ibáñez o Tarongers. Ens ho vam passar molt bé i va ser una gran experiència.


DIJOUS 20

Dijous vam continuar treballant la coherència amb el full de l'estructura temàtica. Desgraciadament, per culpa dels exàmens molta gent no va estar atenta i no es van donar compte que l'examen de llengua s'apropa a tota vela i que és l'examen més important d'aquesta avaluació ja que val 6 punts.


OPINIÓ PERSONAL


Aquesta setmana ha estat prou tranquil·la ja que solament hem tingut dos dies de classe i alguns com jo solament un. La setmana que ve es planteja molt més difícil.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.