diumenge, 2 de febrer de 2014

Text Creatiu

Joanot mai va tindre por a cap situacio que se li va posar davant,però aquesta batalla es presentava com una de les mes dificils de la seua trajectòria,alguna cosa que li inquietava a l'excés.
 Aqueixa mateixa nit és varen unir amb la seua cavalleria per a parlar sobre l'estratègia que llevarien a cap. Encara que no tots els guerrers estaven d'acord van decidir que atacarien a mitjan vesprada amb dues tropes que apareixerien pel flanc dret i altres tres que farien una emboscada en la riba del riu.
 El discurs que va donar Joanot aqueixa mateixa nit tènia l'objectiu de convéncer als seus cavallers que la victòria anava a ser seua. Açò és el que els va dir,però no és el que pensava,Joanot tènia por per primera vegada en anys,no va conseguir agafar el son en tota la nit,pensant si l'estratègia era correcta o si sobreviuran d'aquella batalla que es presentava increïble.
 Arriba el matí,a escasses hores del començament de la guerra que els esperava,els guerrers preparaven les seues armadures i Joanot esperava en la seua tenda el moment d'atacar,en aqueix moment arribe un dels seus cavallers amb notícies d'ultima hora,els rivals anaven cap al campament on estava la seua tropa.
 La batalla es va iniciar ,els rivals tenien un major numer d'efectius i millors armadures,Joanot va posar com era habitual als lluitadors mes jovens en primera fila,i als soldats de major confiança mes endarrerits. L'exercit rivalva acabar amb les primeres files d'una manera senzilla,per a ells amb prou faenes va haver-hi baixes i arribe el moment clau,les forces s'equilibraven a causa de l'esforç dels homes de Joanot per guanyar. 
La batalla acabe amb l'exercit de Joanot com a vencedor en una batalla que ningú pensava que guanyarien ,la victòria els va eixir cara perquè molts dels seus homes van perdre la vida,Joanot sol va tindre ferides superficials,aquesta va ser una de les batalles que es recordara per molt temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.