dissabte, 1 de febrer de 2014

Treball Creatiu: El pecat de la promiscuïtat

Fills meus, aquest pecat pot afectar-nos a tots, tant a les dònes com als homens. La promiscuïtat es molt perillosa, com qualsevol malaltía mortal, es com la pesta per a la nostra ánima. Cal fer-se unes qüestions que ens ajuden a comprendre els motius que fan que la gent arribe a cometre aquest pecat. Qué ens provoca la necessitat de voler llitar-nos amb qualsevol? Per qué som tots vulnerable a aquesta tentació?
Hi ha molts motius pels quals una persona pot caure amb aquest pecat, pot ser aquest vulgui evadir-se de la realitat, o simplement vol desafiar a l'autoritat de Deu i a la seva voluntat. La promiscuïtat ens fa caure als pecats de la fornicació i l'adulteri, però no abans de fer-nos caure als pensaments luxuriosos. Tots podríem caure en qualsevol moment, la tentació pot ser molt forta.
Heu de saber que el demoni es manifesta de molts maneres, de vegades entra al nostre cap i ens fa fer coses impures, ens dona pensaments luxuriosos, ens provoca excitació i deseig per altres d'una manera molt poderosa, però jo us puc dir que aquestes maldats, amb molta fe i control, es poden allunyar del nostre pensament. Una educació laica constant i estricta, un equilibri de disciplina a l'hogar, una educació amb valors tradicionals etc. son unes de les formes més eficaçes de evitar tindre en un futur aquestes necesitats de caure en aquest pecat infame.,, que com tots, cal ser castigat.
Hem de pensar en el nostre cos com un aparell perfecte i pur, que la nostra perfecció es troba a la puresa del nostre cos i de la nostra ánima, perque Deu ens donà aquest privilegi, i per tant, hem de estar agradeïts per aquest present, mantindrens castos es un pas més per a poder acostar-nos una mica mes prop a Deu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.