dissabte, 1 de febrer de 2014

Treball creatiu: La infidelitat

 

Ací teniu un consell de Déu: que sobretot les dones han de ser fidels als seus marits. No seria la primera vegada que alguns dels meus viatges em trobe dones infidels. Dones que no els importa el seu marit ni la conseqüència dels seus actes pecadors, dones que solament pensen en el seu plaer i que mostren un egoisme impropi del ser humà creat pel nostre senyor tot poderós. Aquestes dones han de pensar i recapacitar perquè eixa vida és una vida de putes desconsiderades que no veuen que els marits moren per elles. Perque quan es diu: ulls que no veuen, cor que no es sent, aquestes dones ho memoritzen  i fan de les seues mentre els marits treballen i es guanyen la vida per poder menjar. Us penseu filles meues que Déu vos a donat la vida i uns marits magnífics per a que vosaltres vos aneu per la nit de festa amb el primer home que veieu al mercat, això no és moral ni ètic. Fa uns anys vaig viatjar a Florència, ciutat on les dones estaven corrompudes pels diners i pel goig. Els homens eren uns borratxos i les dones unes putanes però això no hi quedaria així. Després de dos mesos vivint allí, la santa església va reconduir als pecadors i Florència va tornar a ser la meravellosa ciutat que era i és ara. La gravetat del pecat que aquestes dones cometen podria ser comparable a l'acte de furtar o matar. Ai! Verge Maria, ajudam a frenar aquestes dones presumptuoses que no es donen compte del mal que fan.

 
 
Però, també heu de saber que d'aquest pecat no són solament culpables les dones, els homes també hi tenen culpa. Ells no vigilen a les dones i no es preocupen per elles, el qual provoca en les dones una necessitat d'amor per part d'algú. No veieu que aquest "algú" en podria ser qualsevol home, siga lladre, mentider, fill de rata, però les dones no es donen compte perquè están cegades pel plaer propi que busquen.
 
Heu de saber fills i filles meus que l'infidelitat s'expandix per tot arreu i es troba en qualsevol racó d'aquest món de pecador. Sigau previnguts i no tempteu a la sort o acabareu cremats al foc de l'infern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.