diumenge, 2 de febrer de 2014

Treball creatiu: La traïció de la rabosa


L'elefant, després d'escoltar l'exemple que li va dir la rabosa, aquesta el va convencer. Va tomar conciencia de la dificultat de matar al rei, perque el lleó era molt fort i tenia un consell molt savi, i ell, en cavi, era molt lent i pesat. Però l'elefant va pensar que si planetjava una bona astúcia com la de la llebre, podia aconseguir matar al rei i ser ell el nou elegit.
La serp, que era un dels consellers del rei, va escoltar la conversació entre l'elefant i la rabosa, i el desig de del primer de ser rei. 

Quan la serp es va reunir amb el lleó, li va contar tot el que hi havia escoltat:
  -Senyor rei , hi ha un elefant que està plantejant una astúcia aconsellat per una rabosa en contra de vosté per a intentar matar-vos, i poder així, ser elegit rei -va dir la serp-.
El rei, sorprés pel que estava escoltant, va decidir donar una gran recompensa a qui matara aquell elefant.
Es van oferir molts voluntaris per a matar-lo, i arriscar així la seua vida davant d'un animal salvatge i perillós per tal de guanyar la recompensa.

Panteres, lleopards, bous, serps, falcons... Molts animals s'en van enfrentar amb l'elefant per a intentar matar-lo, però sense èxit. Molts d'aquests animals van morir o van ser greument ferits a causa de les cornades que l'elefant els feia amb les seues gegants banyes.

L'elefant estava confús, no savia el perqué dels atacs de tants animals.
La rabosa, que era molt llesta, es va donar compte del que pasava i savia que el lleó coneixía el que estava planejant. Aleshores la rabosa va matar l'elefant amb astúcia, traïcionant-lo de forma descarada i aprofitant el seu enginy per a acabar amb una finalitat cruel, pensant solament en la recompensa que guanyaria.

Quan la rabosa es va presentar al lleó amb el cos de l'elefant esperant la recompensa, no contava que el rei savia que ell també estava involucrat. 
Finalment, la rabosa i el lleó van arribar a un acord. El rei no li faria res, perquè va matar a l'elefant i això era el que ell volia, però tampoc li donaria la recompensa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.